8
Eettips

Deze functie geeft je tips over wat je gelukseten vandaag of morgen zal zijn. Als je nog niet weet wat je vanavond wilt eten, of naar een restaurant wilt gaan met vrienden maar je weet niet waar naartoe, zijn deze eettips misschien wel wat voor je!

Opmerking: eettips worden weergegeven voor één Mii-personage, of voor meerdere Mii-personages tegelijk (maximaal zes).

 1. De eettips-knop kiezen

  Kies in het hoofdscherm (zie hoofdstuk 5, “Het hoofdscherm”).

 1. Mii-personage(s) kiezen

  Verplaats de Mii-personages waarvoor je eettips wilt ontvangen naar het -vak. Richt op een Mii-personage, en houd tegelijk en ingedrukt om het Mii-personage op te pakken en te verplaatsen. Pak Mii-personages op uit het -vak en verplaats ze terug naar het gelukswiel om ze te verwijderen. Kies KLAAR om te bevestigen als je tevreden bent over je keuze.

Opmerking: je kunt een Mii-personage ook meteen naar de -knop in het hoofdscherm verplaatsen om zo Mii-personages toe te voegen waarvoor je eettips wilt bekijken.

 1. Geluks-eettips bekijken

  Nadat je KLAAR hebt gekozen in het vorige scherm, wordt een korte animatie getoond, waarna drie geluks-eettips worden weergegeven.

  Opmerking: je kunt de animatie overslaan en meteen doorgaan naar de tips door de -knop te kiezen.

Heb je de tips gelezen, kies dan LEKKER! om terug te keren naar het hoofdscherm.

LET OP: houd altijd rekening met allergieën, dieetrichtlijnen en je algehele gezondheid bij het al dan niet opvolgen van de tips in dit kanaal.