7
Saamhorigheid controleren

Met deze functie kun je de dagelijkse saamhorigheid van Mii-personages controleren. Controleer je saamhorigheid eens voordat je samen gaat werken of de deur uit gaat!

Opmerking: je moet minimaal twee Mii-personages geregistreerd hebben om deze functie te kunnen gebruiken. Je kunt de saamhorigheid controleren van maximaal zes Mii-personages tegelijk. De saamhorigheidsscore verandert afhankelijk van het aantal Mii-personages en hun onderlinge combinaties.

 1. Kies de saamhorigheidsknop

  Kies in het hoofdscherm (zie hoofdstuk 5, “Het hoofdscherm”).

 1. Selecteer de Mii-personages waarvan je de saamhorigheid wilt controleren

  Verplaats de Mii-personages waarvan je de saamhorigheid wilt controleren naar het
  -vak. Richt op een Mii-personage en houd tegelijk en ingedrukt om het Mii-personage op te pakken en te verplaatsen. Pak Mii-personages op uit het -vak en verplaats ze terug naar het gelukswiel om ze uit de saamhorigheidscontrole te verwijderen. Kies KLAAR om te bevestigen als je tevreden bent over je keuze.

Opmerking: je kunt een Mii-personage ook meteen naar de -knop in het hoofdscherm verplaatsen om zo Mii-personages toe te voegen waarvan je de saamhorigheid wilt controleren.

 1. De saamhorigheidscontrole uitvoeren

  Nadat je KLAAR hebt gekozen in het vorige scherm, wordt er een foto gemaakt van alle geselecteerde Mii-personages. Deze foto toont hoe goed ze deze dag met elkaar kunnen opschieten. Als deze dag geen "geweldige dag" wordt, verschijnt er een knop met de tekst "VOLGENDE DAG MET GROTE SAAMHORIGHEID". Kies deze knop om de eerstvolgende datum te zien die een "geweldige dag" zal zijn voor de geselecteerde Mii-personages.

  Kies OKÉ als je klaar bent om terug te keren naar het hoofdscherm.