5
Het hoofdscherm

In het hoofdscherm zie je de Mii-personages die je in het kanaal hebt geregistreerd, op het gelukswiel staan. Elk Mii-personage staat op het vak van het wiel dat overeenkomt met zijn of haar sterrenbeeld.

Selecteer de verschillende knoppen in het hoofdscherm om de corresponderende onderdelen van het geluksdagkanaal te benutten.

  • Hoofdscherm
  • Knoppen op het hoofdscherm
Terug naar het Wii-menu
Kies deze knop om terug te keren naar het Wii-menu.
Wisselen tussen vandaag en morgen
Gebruik deze knop om de dag te kiezen die wordt gebruikt voor voorspellingen en andere functies. Je kunt kiezen tussen de huidige dag en de dag erna.
Mii-personages registreren / wissen
Richt op deze knop om een menu te openen dat de knoppen Mii-PERSONAGES REGISTREREN en Mii-PERSONAGES WISSEN weergeeft (zie hieronder).
Mii-personage registreren
Kies deze knop om Mii-personages te registreren voor gebruik in het geluksdagkanaal. Raadpleeg hoofdstuk 4, “Een Mii-personage registreren”, voor meer informatie over het registreren van Mii-personages.
Mii-personage wissen

Kies deze knop om Mii-personages uit het geluksdagkanaal te verwijderen. Kies een Mii-personage door het aan te wijzen en zoom in door op te drukken. Druk naar links of rechts op om andere beschikbare Mii-personages te kiezen. Als je het Mii-personage dat je wilt verwijderen hebt geselecteerd, kies dan JA om je keuze te bevestigen. Je kunt een Mii-personage ook verwijderen door het naar te verplaatsen.

Opmerking: als je een Mii-personage verwijdert, wordt het niet uit het Mii-personagekanaal gewist. De geboortedatum gaat verloren als het personage wordt verwijderd. Als je een Mii-personage wist uit het Mii-personagekanaal, wordt het ook verwijderd uit het geluksdagkanaal.

Als je een tijdje geen knoppen indrukt op je Wii-afstandsbediening, dan rennen de Mii-personages naar voren toe en laten ze korte samenvattingen van hun geluksvoorspellingen aan je zien. De huidige tijd wordt getoond in de linkerbovenhoek van het scherm. Druk op een willekeurige knop (met uitzondering van ) om terug te keren naar de normale stand van het hoofdscherm.

Opmerkingen: de data die bij elk sterrenbeeld in dit kanaal horen zijn bepaald via gedetailleerde berekeningen voor ieder jaar, in overeenstemming met de westerse astrologie, en kunnen verschillen van die in andere horoscopen.

De geluksvoorspelling is gebaseerd op de relatie tussen de stand van hemellichamen op de geboortedag van de speler, en hun stand op de huidige datum.

  • Andere knoppen
Terug
Kies deze knop om naar het voorgaande scherm te gaan.
Overslaan
Kies deze knop om animaties over te slaan.