6
Dagelijkse geluksvoorspellingen

Het geluksdagkanaal geeft elke dag geluksvoorspellingen voor vandaag en voor morgen, evenals een gelukskleur. Als je het kanaal opstart tussen 00:00 uur en 16:59 uur, worden je voorspellingen voor de huidige dag getoond. Begin je tussen 17:00 uur en 23:59 uur, dan krijg je de voorspellingen voor de volgende dag te zien. Lees hoofdstuk 5, “Het hoofdscherm”, voor meer informatie over het wisselen tussen voorspellingen voor vandaag en voor morgen.

Opmerking: de tijd die in dit kanaal wordt weergegeven, is afhankelijk van de instellingen van je Wii-systeem. Lees het hoofdstuk “Wii-opties” in de Wii-handleiding voor kanalen en instellingen voor informatie over het instellen van de tijd en de datum. De data die bij "vandaag" en "morgen" horen, veranderen niet automatisch terwijl je het kanaal gebruikt, ook niet als dan de echte datum verandert. Om de datum bij te werken dien je de "Wii-MENU"-knop te kiezen, op de RESET-knop van je Wii te drukken, of de Wii uit en weer aan te zetten, en dan het geluksdagkanaal opnieuw te starten.

 • Totale geluk

Als je het geluksdagkanaal opstart, worden de totale geluksscores van alle geregistreerde Mii-personages getoond. Het Mii-personage met het meeste geluk krijgt een kroontje boven zijn of haar score. Kies OKÉ om door te gaan naar het hoofdscherm.

 • Geluk voor vandaag en morgen bekijken

In het hoofdscherm (zie hoofdstuk 5, “Het hoofdscherm”) kun je wisselen tussen geluksvoorspellingen voor vandaag en voor morgen. Voor elk Mii-personage is een gedetailleerde geluksvoorspelling beschikbaar.

 1. Een Mii-personage kiezen

  Richt in het hoofdscherm op een Mii-personage waarvan je de geluksvoorspelling wilt lezen en druk op .

 1. Gedetailleerde voorspellingen bekijken

  De totale geluksscore voor vandaag van het Mii-personage dat je hebt geselecteerd, wordt getoond. Kies DETAILS om het detailscherm te tonen. Hier kun je meer gedetailleerde informatie bekijken.

Er zijn gedetailleerde geluks-voorspellingen beschikbaar in vijf verschillende categorieën, elk met een waardering van één tot vijf icoontjes.

 
Liefde
Werk
Studie
Sociaal
Geld

Kies de categorie die je wilt bekijken om een gedetailleerde geluksvoorspelling te lezen. Na het kiezen van een categorie, kun je naar de andere categorieën bladeren met de -knoppen, of door naar links of rechts te drukken op .

 1. Je gelukskleur bekijken

  Houd, terwijl je je in het detailscherm bevindt, en een paar seconden lang tegelijk ingedrukt om je gelukskleur voor de geselecteerde dag te bekijken. Wil je de naam van de kleur controleren nadat de kleren van je Mii-personage van kleur zijn veranderd, richt dan op het Mii-personage en druk op .

  Opmerking: de kleren van het Mii-personage krijgen hun oorspronkelijke kleur terug als je in het hoofdscherm wisselt tussen vandaag en morgen (zie hoofdstuk 5, “Het hoofdscherm”) en wanneer je het kanaal sluit door terug te keren naar het Wii-menu, het Wii-systeem uit te zetten of de RESET-knop in te drukken, waarna je het kanaal opnieuw opstart. De gelukskleur heeft geen invloed op de kleur van de kleren van het Mii-personage in het Mii-personagekanaal.